Tento recept vyniká nielen svojou jednoduchosťou, ale aj dostupnosťou ingrediencií.
Večera má významný vplyv na to, ako budete spať nasledujúce hodiny. Ako sa teda jedlom čo najviac upokojiť a nenarušiť si prípravu na pokojnú noc?
Pri zhadzovaní kilogramov sa im zbytočne vyhýbame. Niektoré potraviny a živiny majú horšiu povesť ako si zaslúžia, o iných zase vieme primálo.
Občas sa stane, že naša chladnička toho veľa neponúka. Vtedy potrebujeme trocha talentu na malú kuchársku improvizáciu. Alebo...
Milujete chuť špagiet carbonara, ktoré si doprajete v obľúbenej talianskej reštaurácii? Uvarte si ich aj doma, ale bez týchto chýb!
Na svete existuje viac ako 600 druhov cestovín. Pôvodom však nepochádzajú z Talianska, ako by si viacerí mylne mysleli, ale z Číny a na európsky kontinent ich v roku 1271 priviezol Marco Polo.
Ak niečo pri varení alebo pečení pripálime, je to dvojnásobný dôvod na zlú náladu, lebo okrem (čiastočne) znehodnoteného jedla nás čaká aj čistenie pripáleného hrnca.
Aj malé zmeny v stravovaní pomôžu, ak túžite, aby ručička na váhe ukazovala lepšie hodnoty.
Na svete existuje približne 600 druhov cestovín, ktoré majú viac ako 1300 rôznych názvov. Čo ste o nich možno nevedeli a ktoré druhy môžete konzumovať aj pri výživových obmedzeniach?
Cesnak buď milujete, alebo nenávidíte. Ak patríte do prvej skupiny, potom je tento recept pre vás ten pravý.
Recept na jemne pikantné letné cestoviny očarí vás aj rodinu. A jedna tajná prísada urobí omáčku ešte lahodnejšou.
Hviezdny kuchár Jamie Oliver často fanúšikom predvádza, ako v kuchyni nestráviť zbytočne veľa času a chutné jedlo pripraviť za pár minút.
V teplých mesiacoch sa nikomu nechce tráviť v kuchyni nekonečné hodiny.
Talianske fettuccine a omáčka, ktorej chuti neodoláte vy ani vaša rodina. Tu je recept!
Varenie cestovín mnoho z nás podceňuje. Veď, čo už môže byť na niečom takom ťažké. Pozor! Ak pri varení dodržíte tieto tipy, vaše cestoviny sa tento raz vydaria na 100 percent.
Paradajková polievka patrí už desaťročia medzi obľúbené pokrmy naprieč všetkými generáciami. Každá domácnosť má na ňu ten „svoj“ recept.
Ak ste ešte nepočuli o slávnych cestovinách z Tik Toku, teraz je ten správny čas.
Najlepšia a najdrahšia mozarella sa vyrába podľa starej tradície z byvolieho mlieka v talianskom regióne Kampánia.
Mnoho ľudí si rado pochutí na strave zo spracovaných obilnín, či už vo forme hrianok z bieleho chleba alebo taniera plného cestovín.
Dovaríte cestoviny a následne ich z hrnca spolu s vodou prelievate cez sitko, aby sa zbavili vody?