Zdravie ciev, krásu pokožky a čo ďalej? Naozaj je dobré konzumovať egreše.
Egreš je zásobárňou vitamínov a minerálnych látok. Najlepšie sú čerstvé plody, ktoré podporujú dobré trávenie a posilňujú cievy.
Pokiaľ si túžite ubrať z výzoru niekoľko rokov, ale sivé či biele vlasy prezrádzajú váš vek, máme pre vás dobrú správu.
Egreše sú veľmi chutným ovocím. Ich plodmi sú dužinaté bobule približne vo veľkosti čerešne.
Chutné sú, o tom netreba diskutovať, ale sú aj zdravé? Letné bobule obsahujú veľa dôležitých živín. Čítajte, ktoré.
Najlepšie chutí egreš čerstvý, ale môžeme z neho vyrobiť džem, či chutný koláč.
Zelené či ružové plody egrešového kríka sú vynikajúce surové, ale aj zavarené. Okrem skvelej chuti sa egreš pýši aj pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Príbeh novej detskej knižky Svetozár predstaví deťom mestské holuby v inom svetle, než na aké boli doteraz zvyknuté.
Egreše majú vysoký obsah kyseliny citrónovej, jablčnej, vínnej a šťaveľovej.