Jedlo je ich potešením, blogovanie prostriedkom sebarealizácie. Foodblogeri vymýšľajú jedlá, varia ich, fotia ich a "vešajú" na internet.
Katarína, ktorej tvár zdobia milé pehy, sa k názvu Freckled (pehavý) potato dostala cez ručne robené čelenky, presnejšie cez značku Freckled handmade, ktorú má na sociálnej sieti.
Nápad založiť blog dostal pred dvoma rokmi. Prečo to vlastne robí? "Teší ma, že blog je niečo, čo po mne ostáva."
Na začiatku blogovania som bola plná eufórie, varila a uverejňovala som recepty takmer každý deň. Naučila som sa popritom variť veľa nových jedál a získala určitú zručnosť a rýchlosť v kuchyni.
Keď si nabudúce skúsite vyfotiť večeru v luxusnej francúzskej reštaurácii, nečudujte sa, ak na vás vybehne z kuchyne rozzúrený šéfkuchár.