Pre a proti krémovému nápoju z ovocia a zeleniny. Existuje zopár šikovných trikov na to, ako si z tejto maškrty urobiť doslova lahodný potravinový zázrak.
Zima je obdobím, keď uprednostňujeme skôr výdatnejšie jedlá. Možno s výnimkou obdobia po prelome rokov, keď sa mnohí snažia odčiniť stravovacie hriechy zo sviatkov.
V snahe zhodiť čo najrýchlejšie nejaké to kilo navyše či počas dní plných stresu sa oberáme o hlavné jedlo dňa. Aké to má dôsledky nielen na našu fyzickú, ale aj psychickú stránku?
Šampanské, často podávané k dezertu či len ako aperitív, sa stále častejšie snúbi s hlavným jedlom a svojimi bublinkami dopĺňa rybu, mäso aj syr.
Horúce gaštany nám nielen zahrejú len prsty, ale spravia dobrú službu celému nášmu telu. Sú plné hodnotných zložiek.
Podľa novej štúdie pennsylvánskej univerzity musíme zjesť za deň dve jablká, vďaka čomu schudneme za mesiac až päť kíl.
V angličtine má tento mozarellový šalát s olivovým olejom, paradajkami a bazalkou názov Caprese Salad.