Tajomstvo pekného opálenia nie je závislé na výbere opaľovacieho krému. Ako sa leto prejaví na vašej pokožke záleží od toho, čo si naložíte na tanier.
Jahody sa rýchlo kazia a strácajú arómu. Otázka znie: Skutočne patria do chladničky?
Už roky nebol taký veľký hlad po jahodách, prvom domácom čerstvom ovocí, ako začiatkom tohto leta.
Sebavedomý úsmev nemusí byť len vzdialenou túžbou. Na bielenie zubov môžeme použiť aj zopár šikovných domácich trikov.
Sezóna jahôd je práve teraz - ak ich však správne zmrazíte, môžete si na nich pochutnať aj o pár mesiacov. Tu sú nápady:
Koncom mája sa začína obdobie "jahodového hodovania". Chutné, červené a čerstvé jahody potešia takmer všetky zmysly.
Na titul kráľovná ovocia má jahoda právo. Všetci ju milujú, chutí jednoducho úžasne a navyše je aj neuveriteľne zdravá.
Ako sa zdravo nasýtiť na desiatu či olovrant? Vyskúšajte rebarboru, jahody aj banán v lahodných kombináciách.
Máte chuť na čosi sladké? Chuť môžete oklamať ovocím... Vyberte také, ktoré vašej postave až tak neublíži.
Zelenina, ovocie a svieže šaláty patria k letu. Ponúkame vám niekoľko receptov na šaláty, ktoré môžu nahradiť hlavné jedlo počas horúcich letných dní.
Liečba akné, suchej pokožky či bielenie zubov. Lahodné sladké plody, ktoré dominujú prvým letným mesiacom prinášajú so sebou mnoho výhod pre mladšiu pleť.
Špenát je v skutočnosti obľúbený, aj keď sa na prvý pohľad môže zdať opak. Má pozitívne účinky na zdravie a jednoznačne patrí do nášho jedálneho lístka.
Máte strach z prípravy domácich nanukov? Vôbec nemusíte! Na lahodnej pochúťke nemáte čo pokaziť, tu je recept.
Jahody už rastú, pre väčšinu ľudí sú len pochúťkou, pre niektorých však aj vecou prestíže. Mnohé miesta bojujú o titul jahodového hlavného mesta sveta.
Vedeli ste, že jahody obsahujú viac vitamínu C než pomaranč?
Aprílové nočné mrazy a studené májové počasie sa postarali o oneskorený štart jahodovej sezóny.
Je tu sezóna jahôd. Ponúkame vám nápady, ako ich využiť v skvelých receptoch.
Sezóna čerstvých jahôd poteší nielen vaše chuťové bunky. Červené plody, čerstvo natrhané v záhrade či kúpené na trhu, môžete použiť aj na výrobu domácich skrášľovadiel.
Na sezónu špargle sa vždy veľmi tešíme. Má príjemnú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií a ako tvrdil už aj Hippokrates, rôznorodé liečivé účinky.
To najlepšie z dobrého a najkrajšie z pekného... tak vyzerá stôl, ktorý starostlivo a s nadšením prestierajú Slováci pre svojich najbližších.