Bilancovanie uplynulého roka sa týka aj materiálov, ktoré pútali vašu pozornosť.
V súlade s ročným obdobím obsahuje menu len málo alkoholu alebo vôbec žiadny.
Príchod nového roka sa vždy nesie v znamení bilancovania a obzretia sa do minulosti.
Hoci už odštartoval nový rok, ešte jedno obzretie sa do toho starého si neodpustíme. Čo ste čítali najviac v rubrike Koktail za uplynulých 365 dní?
Kivi je vynikajúca súčasť zdravého jedálneho lístka z mnohých dôvodov. Konzumuje vnútro plodu bez chlpatej šupky alebo aj so šupkou.
Z kuchýň sa mažiar takmer vytratil, nahradili ho výrobky modernej doby – drviče či mixéry na korenie.
Už „jahodové obdobie“ na konci jari a začiatku leta neraz prináša vysoké teploty ovzdušia, ktoré sa snažíme zmierniť nejakým tým osviežujúcim nápojom.
Osviežujúca chuť uhoriek nechýba v šalátoch či studených polievkach. A nie je už žiadne prekvapenie, ak túto zeleninu naservírujete aj do nápojov.
Mnohé vnútrozemské mestá pripravujú v lete svojim obyvateľom relaxačné zóny na nerozoznanie od prímorských letovísk.
Piatok večer a vy máte naplánovanú dámsku jazdu s kamoškami?
Ochutnali ste už pivovú štrúdľu so špenátom alebo jahňacie kotlety na pive? A čo tak špeciálny kokteil, pivovú Margaritu?