Vyberte si jeden z tradičných múčnikov na veľkonočný stôl.
Kivi je vynikajúca súčasť zdravého jedálneho lístka z mnohých dôvodov. Konzumuje vnútro plodu bez chlpatej šupky alebo aj so šupkou.
Mandarínky treba skladovať samostatne, počas zrenia sa z nich uvoľňuje etylén, ktorý pôsobí na iné ovocie, ktoré sa potom rýchlejšie kazí.
Aj vy milujete jedlá, ktoré vám pripomínajú detstvo? A čo dezerty? Tak na dva z nich máme pre vás recept.
Najlepšie chutí egreš čerstvý, ale môžeme z neho vyrobiť džem, či chutný koláč.
Bryndzové halušky nás ako kulinárska ikona preslávili aj za hranicami. Začína sa nimi ochutnávanie slovenských jedál... ale často aj končí.
Ešte ste neskúsili piecť s ovsenými vločkami? Máme recept, ktorým môžete začať.
Ak chcete na stole čosi sladké a zároveň oku lahodiace - pozrite sa na donut či cupcake vo valentínskom štýle.
Drobné či väčšie, z trhu či zo záhrady - leto je späté s ovocím. Čerstvo pozbieraná úroda sa pýta na tanier! Pozrite sa, akými farbami a tvarmi hýri ovocné leto.
Klasický rozchod tvárou v tvár sa vám nepozdáva? Rozísť sa môžete aj iným, menej štandartným spôsobom.
Lenku Mančíkovú to však ťahalo vlastným smerom. Piecť alternatívne, čiže zdravo. Zlatá stredná cesta.
Leto a dovolenka ponúkajú možnosť ochutnať mnohé dezerty.
Nemusíte do seba "nahádzať" všetko, čo pred vás hostitelia položia.