Pridáva sa do pečenia, do nápojov, dá sa povedať, že vytvára ducha Vianoc, ktorého cítiť na každom rohu. Vianočné korenie nemá iba moc naladiť nás na koledy. Vykoleduje nám aj zdravie.
Azda niet takého mäsového pokrmu, ktorý by sme nekorenili - hoci len to najobyčajnejšou klasikou - čiernym korením.
Trápi vás nadúvanie a vďaka tomu mávate brucho nafúknuté ako balón? Tieto potraviny vyhoďte z jedálnička!
Jedlo musí dobre vyzerať, chutiť, ale aj voňať. Bylinky a koreniny tieto vlastnosti podporia.
Voňavé bylinky a aromatické koreniny patria do každej kuchyne. Sú vynikajúce na ochutenie pokrmov, zdravé pre ľudský organizmus, môžu poslúžiť ako dekorácia.
Podľa štatistiky pozná bolesti počas prvých dňoch menštruácie každá piata žena.