Vypestovali ste si bylinky na balkóne? Poradíme vám, ako ich najlepšie použiť pri príprave jedla.
Benefity cesnaku často nevyužívame kvôli výraznému pachu. Nemusíme ho jesť, môžeme využiť výživové doplnky v kapsuli s jeho obsahom.
Stále ešte platí konštatovanie, že každý národ varí najmä z domácich surovín a používa domáce koreniny, má svoje tradičné zvyklosti.
Korenie nemusí byť len čierne a biele. Čoraz viac sa na prášok melú dobroty, ktoré dodajú jedlu zaujímavú chuť a pritom si zachovávajú unikátne vlastnosti.
Pridáva sa do pečenia, do nápojov, dá sa povedať, že vytvára ducha Vianoc, ktorého cítiť na každom rohu. Vianočné korenie nemá iba moc naladiť nás na koledy. Vykoleduje nám aj zdravie.
Azda niet takého mäsového pokrmu, ktorý by sme nekorenili - hoci len to najobyčajnejšou klasikou - čiernym korením.
Trápi vás nadúvanie a vďaka tomu mávate brucho nafúknuté ako balón? Tieto potraviny vyhoďte z jedálnička!
Jedlo musí dobre vyzerať, chutiť, ale aj voňať. Bylinky a koreniny tieto vlastnosti podporia.
Voňavé bylinky a aromatické koreniny patria do každej kuchyne. Sú vynikajúce na ochutenie pokrmov, zdravé pre ľudský organizmus, môžu poslúžiť ako dekorácia.
Podľa štatistiky pozná bolesti počas prvých dňoch menštruácie každá piata žena.