V seriáli Sestričky predviedla herečka Kristína Svarinská hneď niekoľko podôb svojej postavy Emy - a nechýbala ani jedna poriadne sexi.
Cibuľa nemusí byť v pokrmoch len radovou surovinou – napríklad vo francúzskej kuchyni sa teší veľkej obľube.
Česká speváčka Hana Zagorová bude na Vianoce okrem kapustnice a kapra pripravovať aj karbonátky.
Vianočné chvíle sú pre mnohých chvíľami tradičnými, ktoré trávime pri rodinnom stole. Zora Czoborová si takéto sviatky užije po dlhom čase.
Oslavy Dňa vďakyvzdania sa nesú zvyčajne v atmosfére rodinnej pohody a stretnutí s najbližšími. U herečky Margot Robbie sa takmer skončili požiarom.
Hustá tmavozelená tekutina pôsobí na prvý pohľad ako použitý motorový olej, ale kto sa nenechá odradiť, zistí, že ide o olej tekvicový.
Sušenie ovocia, zeleniny či húb patrí k najstarším spôsobom uchovávania potravín.
Bataty, ktoré poznáme aj ako sladké zemiaky, patria medzi top zeleninu vďaka vysokému obsahu betakaroténu, draslíka, luteínu, vitamínu B6 a vitamínu C.
Pri varení ochutnávate, ale stále to nie je ono? A tak pridáte soľ, cukor alebo dochucovanie zmesi, len nech pokrm chutí výraznejšie. Aby bolo vaše jedlo zdravšie aj menej kalorické, vyskúšajte iné tipy dochucovania.
Vojvodkyňa Meghan sa od májovej svadby s pricom Harrym naplno pustila do plnenia svojich povinností v pozícii členky kráľovskej rodiny.
Bazalka patrí ku klasike v talianskych pokrmoch a dodáva im ich nepopierateľný šmrnc na tanieri. Dá sa použiť nielen čerstvá, ale aj mrazená či sušená. Vo vašom jedálničku by ste jej mali nájsť pevné miesto.
Aj vo vašej kuchyne sa takmer každú nedeľu objavuje pečené kurča? Chutné, pritom pomerne jednoduché jedlo patrí naozaj k obľúbeným.
Naše ministerstvo obrany tvrdí, že s miliardovým nákupom stíhačiek, kde sa v užšom výbere ocitli aj americké F-16, to nesúvisí.
Kuchyňa bola kedysi srdcom domácnosti. Dobrý dizajnér okrem funkčnosti navrhovaného zariadenia myslí aj na separovanie odpadu.
Z jedného seriálu do druhého! Niektoré herečky sú u tvorcov jednoducho v kurze.
Aj vy ste strávili celý týždeň v práci a vaše vianočné prípravy sa budú týkať tak akurát víkendu. Potom hrozí, že sa budete stresovať a mať pocit, že nič nestihnete.
Veľké plus pstruha, ktorý je vskutku unikátnou rybou, je jeho pomerne ľahká dostupnosť v čerstvom stave, nekomplikovaná príprava a chutné jemné mäso.
Najčastejšie sa v slovenskej kuchyni varí polievka z rýb sladkovodných, a to najmä v období Vianoc.
Čatní je hustejšia omáčka typická najmä pre indickú kuchyňu. Obľube sa čatní začalo tešiť aj v našich končinách.
Tureckí šéfkuchári, ktorí si želajú vyvrátiť stereotypy o tučnej a príliš jednoduchej strave, sa snažia očistiť povesť národnej gastronómie a ukázať svetu, že turecká kuchyňa má čo ponúknuť. Píše o tom agentúra AFP.