Zložité počty, ale zato zaujímavé výsledky. Odborníci prichádzajú s vzorcom, podľa ktorého si dokážeme určiť to, koľko energie potrebujeme počas dňa, aby sme skutočne schudli.
Môže sa pestovať sólo alebo na opakovaný zber, v každom prípade sa oplatí na túto rastlinu počkať.
Ruka v ruke so zhadzovaním nadbytočných kilogramov idú rôzne diétne programy. Tento spôsob chudnutia si nevyžaduje veľkú námahu, žiadne exotické jedlá či „zázračné“ pilulky.
Úzke plody výrazných farieb nie sú pre každého. No kto si ich obľúbi, ten v nich má prírodný liek na mnohé neduhy.
Darí sa jej v miernom pásme a v dobre vyhnojenej pôde. Zberáme ju na jar a začiatkom leta, dodá nám veľkú dávku živín.
Pokiaľ si nechcete pokaziť figúru, buďte na pozore. Zaraďovanie niektorých drinkov do pitného režimu môže spôsobiť nepriaznivé vedľajšie účinky.
S narastajúcim vekom spaľovanie uberá na intenzite. Čím sme starší, tým viac máme pocit, že priberáme aj z vody. Existujú však cesty, ako opäť metabolizmu dodať turbo.
Ak ju považujete len za burinu, potom veľmi podceňujete využitie tejto rastliny v kuchyni.
Vedeli ste, že začiatok zhadzovania hmotnosti sa začína v hlave? Úspech chudnutia nespočíva v počítaní kalórií, ale v celkovom pochopení výživovej hodnoty potravín.
Zaujímavý výskum presviedča, že nežnejšej polovičke ľudstva pomáha so zhadzovaním nadbytočných kilogramov kakaová maškrta Dôležité je aj načasovanie jej konzumácie.
Na potulkách po prírode ju nájdete len ťažko a je chránená. Preto je dobré ju pestovať, je to obdivuhodná liečivka.
Nie je taká populárna ako žihľava, ale veľmi sa na ňu podobá, a to nielen pokiaľ ide o vzhľad, ale aj liečivé účinky.
Odopieranie si niektorých druhov potravín v snahe schudnúť nadbytočné kilogramy môže narobiť poriadne problémy.
Ženy, muži, deti či starší ľudia. Každá veková kategória má iné požiadavky na prísun vitamínov.
Hoci sa na prvý pohľad zdá, že zhadzovanie nadbytočných kilogramov pomocou cukrom nabitej potraviny je nereálne, odborníci majú iný názor.
Umelé sladidlá by nemali byť považované za bezpečnú náhradu cukru. Štyri najpoužívanejšie totiž zasahujú do zloženia črevných baktérií a dve z nich majú vplyv na metabolizmus glukózy.
Dnes máme na programe večnú tému: Čím si spomaľujeme metabolizmus a ako si ho môžeme zrýchliť?
Odborníci sa svorne zhodujú, že zmena návykov pitného režimu dokáže mať na svedomí úbytok tukových vankúšikov zo stredu tela.
Podobne ako u ľudí, aj u mlokov sú jedinci, ktorí rýchlejšie „spaľujú“, čo zjedia. Individuálne odlišnosti v rýchlosti metabolizmu teraz potvrdili vedci.
Pomôžu urýchliť chudnutie, zlepšia metabolizmus a podpisujú sa aj pod štíhlejšie krivky našej postavy. Často skloňované spaľovače tukových zásob nie sú žiadnym mýtom.