Malé, aromatické hlavičky ružičkového kelu si získavajú srdcia milovníkov sezónnej kuchyne.
Pomaly už štartuje čas čerstvej špargle. Ak ste jej milovníkmi, potom určite oceníte aj omáčku, s ktorou ju môžete podávať.
Občas sa stane, že naša chladnička toho veľa neponúka. Vtedy potrebujeme trocha talentu na malú kuchársku improvizáciu. Alebo...
Talianske fettuccine a omáčka, ktorej chuti neodoláte vy ani vaša rodina. Tu je recept!
Možno že sa vám už stalo, že vám ovocné želé, ktoré ste chceli dať na koláč, nestuhlo.
Obľúbený dresing by sa mal podľa Bildu v priebehu niekoľkých týždňov v obchodoch po celej krajine objaviť s novým názvom.
Špargľa ako výborná letná večera! Ale čo k nej? Tu sú tipy.
Milujete špagety či cestoviny s paradajkovou omáčkou? Máme tip na skvelú omáčku, ktorú pripravíte s použitím piatich ingrediencií. A tie sa v domácnosti vždy nájdu. Vyskúšate ju?
Klasikou pri príprave králika je pečenie. Počas prípravy mäsa pred samotným pečením si treba zapnúť rúru a nechať ju zohriať na zhruba 200 °C.
Vírusy a bacily na nás útočia na každom kroku, ale pomocník sa nájde - mnohí mu hovoria európsky ženšen, ale aj bylinka mladosti.
Jalapeno, habanero, Carolina Reaper, Louisiana Creeper - čili papričiek existuje mnoho odrôd. Majú všakovaké podivné tvary a chuťové zvláštnosti.
Ponúkame vám niekoľko receptov na jedlá s jedinečnou pikantnou chuťou čili.
Dobrá grilovačka sa bez chutných a nápaditých dipov nezaobíde.
K steaku patrí omáčka. Ponúkame vám 5 receptov, ktoré sa oplatí vyskúšať.
Niet nad kvalitné mäso. Stačí k nemu omáčka s čerstvými bylinkami, ovocím či vínom a jedlo s úžasnou vôňou i chuťou je hotové.
Najmä pri starších kusoch diviny je potrebné naloženie mäsa - zvlášť srnčieho stehna alebo chrbta, jelenieho mäsa, daniela, diviaka alebo zadnej časti zajaca.
Šípky zbierali ľudia odnepamäti. Mali slúžiť ako ochrana pred zlom, ale zároveň mali prilákať aj milovanú osobu.
Skôr, než sa z herečky Meghan Markleovej stala priateľka britského princa Harryho, starala sa o svoj blog s názvom "The Tig".
Ak chcete z mletého mäsa pripraviť šťavnatejšie karbonátky, do mäsa pridajte nastrúhané varené mrkvy alebo jeden surový zemiak, či dve cukety.
V kuchyni kôpor patrí k rybám a varenému mäsu, k surovej zelenine, do mliečnych omáčok a polievok, nátierok a šalátov.