Hoci kultúra raňajkovania v kaviarni je na Slovensku stále ešte v plienkach, už aj medzi nami sa nájdu nadšenci chutných raňajok.
Sú ľahko stráviteľné, dodajú potrebnú energiu, vitamíny, minerály, vlákninu, výborne zasýtia, a navyše sú veľmi chutné.
Pri slove vločky si väčšina ľudí predstaví tie klasické ovsené. Určite na raňajky zdravšie ako chlieb so salámou, ale nie sú jedinou možnosťou, ako si zlepšiť zdravie aj chuť raňajok.
Ovsené vločky poznali už naše babičky. Čítajte o tom, prečo sú také zdravé.
Rýchle, chutné a zdravé. Raňajky plné energie si pripravíte za 10 minút, tu je recept.
Počas nepríjemných problémov nemusíte hladovať. Jedzte premyslene a najmä prežúvajte pomaly.
109-ročná Škótka Jessie Gallan krátko pred smrťou prezradila tajomstvá, vďaka ktorým sa dožila obdivuhodného veku.
Časy, kedy sme jedli na raňajky obloženú žemľu, sú preč. Dnes sú "in" kaše, predovšetkým tá ovsená.
Raňajková ovsená kaša má svojich prívržencov aj odporcov. Aj v rámci skupiny výživových poradcov sa názory na toto jedlo rôznia.