Ponúkame niekoľko trikov, aby vaše slané vianočné pečivo bolo dlho krehké a chutné.
Na prestretých vianočných stoloch v našich domácnostiach nesmie chýbať slané pečivo, ktoré je obľúbené pre svoju jednoduchú, nenáročnú prípravu.
Aby ste ho mohli pripraviť v predstihu, aby sa vám vydarilo a napokon vám chutilo a rozvoňalo domov.
Pri pečení vianočných sladkostí takmer vždy narazíte na otázku, ako dlho treba tú-ktorú maškrtu piecť.
Predvianočné obdobie je časom, v ktorom býva rúra naplno využitým spotrebičom.
K jeseni patria husacie hody z tohto vynikajúceho šťavnatého mäsa.
Príprava husaciny si vyžaduje istú dávku kuchárskeho kumštu.
Ľubici Mitterovej zo Želoviec zmenil život naruby obyčajný dvojdňový kurz medovnikárov. V súčasnosti jej zdobené perníky obdivujú ľudia z celého Slovenska.
Využime slnečné dni babieho leta na možno poslednú tohtoročnú grilovačku vonku na čerstvom vzduchu.
Aby pečenie sladkostí prinášalo potešenie a výsledok bol chutný.