#príprava
Filet zo sumca s cviklovými lievancami

Z kuchynskej abecedy letnej prípravy rýb

Jedlo 10.08.2017 12:00
hydinová pečeň, vnútornosti

Hydinová pečeň v chutných podobách

Jedlo 09.08.2017 12:00
karfiol, zelenina

Karfiol v letných šalátoch – biely i farebný

Jedlo 08.08.2017 12:00
šalát, zálievka, dresing

K dobrému šalátu patrí dobrá zálievka

Jedlo 03.08.2017 12:00
dezert, ovocný koláč

Pripravte si obľúbené letné koláčiky

Jedlo 30.07.2017 17:00
maliny, slivky, ovocný koláč

Letné koláče z letných záhrad a letnej prírody

Jedlo 29.07.2017 17:00
Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom.

Nebojte sa experimentovať pri príprave domácej pivnej pochúťky

Jedlo 25.07.2017 13:00
Plnený pečený bôčik, pivo

Plnený pečený bôčik je pivnou klasikou

Jedlo 15.07.2017 11:00
ryba, tanier, príbor, kapor

Krátka príručka prípravy rýb

Jedlo 02.07.2017 14:00
kapor, ryba

Ryba - kráľovná nášho stola

Jedlo 01.07.2017 14:00
ryby, rybie mäso, výživa

Sladkovodné ryby na slovenskom stole

Jedlo 30.06.2017 09:30
bravčovina, pliecko

Bravčové mäso vždy inak

Jedlo 16.06.2017 13:00
bravčové mäso, bravčovina

Ako správne využiť bravčovinku

Jedlo 13.06.2017 11:00
tvarohové knedle s jahodami

Kapitolky z histórie jahôd

Jedlo 07.06.2017 17:00
jahody, špargľa, gorgonzola

Jahodové prekvapenia: Veľa vlákniny a málo cukru!

Jedlo 04.06.2017 17:30
jahodový koktejl, jahody

Zážitky s jahodovým smoothie

Jedlo 03.06.2017 11:10
bravčový jazyk, vnútornosti

Špeciality za pár eur

Jedlo 28.05.2017 11:00
ragú, drobky, vnútornosti

Chutné, chudé, zdravé a lacné srdce na tanieri

Jedlo 27.05.2017 11:10
pečeň, vnútornosti

Vnútornosti patria na náš tanier

Jedlo 21.05.2017 14:00
bryndzová nátierka

Variácie na bryndzovú nátierku

Jedlo 18.05.2017 15:00