Prírodné alternatívy sú často menej invazívne a telo ich ľahšie prijíma, čím prispievajú k celkovej vitalite a pohode.
Do zásoby, ako ľahký obed, dokonca na sladko. Aj takto môžete využiť bohatú úrodu paradajok.
Udržte si stabilnú hladinu cukru s týmito receptami pre cukrovkárov.Od grilovaného lososa s brokolicou a quinoou až po mandľovo-ovsené sušienky.
Teplejšie obdobie roka prichádza so svojou vlastnou paletou čarovných chutí a šalátov. Sú skvelým spôsobom, ako využiť čerstvé sezónne ingrediencie.
Rozlúčte sa s výdatnými zimnými jedlami. S príchodom jari si aj vaše posledné jedlo dňa zaslúži odľahčiť a zjednodušiť.
Pesto s čili či radšej jemnejšie, so syrom feta? Nazbierajte si medvedí cesnak a hurá do mixovania!
Kyslá kapusta je bohatá najmä na betakarotén a vitamín C, minerálne látky, ako draslík, vápnik, fosfor, železo, zinok a horčík.
Konzumácia pomarančov pomáha predchádzať tvorbe obličkových kameňov. Podporuje aj trávenie a vstrebávanie živín, najmä železa. Zvyšuje tiež odolnosť ľudí voči infekciám.
Avokádo je plné esenciálnych živín, antioxidantov a zdravých tukov, ktoré môžu prospieť nielen vnútornému zdraviu, ale aj pokožke a vlasom. Môžete ho konzumovať ako lahodnú nátierku, pridať do šalátov, smoothie alebo si pripraviť vlastné hydratačné masky na pleť a vlasy.
Už naši predkovia vedeli, že miska kvasenej kapusty je liekom na všetky neduhy.
Neviete čo s rajčinami? Máme pre vás recepty, ktorým neodoláte.
Neviete čo s cuketou? Potom kliknite a upečte tento skvost medzi slanými koláčmi.
Americká spoločnosť Miso Robotics vyvinula pre prevádzky rýchleho občerstvenia nový robot. Volá sa Flippy 2 a zvládne pripravovať viacero jedál s rôznymi receptami súčasne.
Pomer Slovákov k jahňaciemu najviac formuje cena.
Čas na párty teraz práve nie je, ale aj v užšom rodinnom kruhu si treba prelom rokov spríjemniť chutným jedlom.
Prinášame recepty, ktoré môžete vyskúšať na Vianoce, medzi sviatkami či na Silvestra. Inšpirujte sa a pochutnajte si!
Prinášame recepty na raňajky, obedy, večere, šaláty a dezerty, ktoré nezaťažia vaše srdce. Inšpirujte sa a neváhajte vyskúšať nové jedlá.
Prinášame niekoľko jednoduchých tipov, ktorými si môžete spestriť jedálny lístok a zároveň pomôcť vašej pečeni.
Konečne sa oteplilo a nastal čas, kedy si môžeme aj vonku jedlo naozaj vychutnať. Napríklad s pohárom dobre vychladeného piva. To má v kuchyni všestranné využitie, hodí sa k mnohým jedlám.
Jahody dnes síce dostať v supermarketoch takmer celý rok, ale tie prvé, z vlastnej záhrady, majú každý rok nezameniteľnú chuť. Rovnako ako prvé čerešne a višne.