Reďkovka, jeden z prvých zeleninových poslov jari, je síce možno skromná, ale nie bezvýznamná súčasť nášho jedálnehom lístka.
Čerstvá reďkovka, mladý hrášok, medvedí cesnak, špargľa či mrkva. Jar ponúka nášmu jedálničku príjemné a žiaduce osvieženie.
Kuracie mäso je ideálnym doplnkom šalátov, najmä k jarnej zelenine.
Po dlhom zimnom období, keď napriek ponuke hypermarketov organizmu predsa len chýba čerstvá zelenina z vlastnej záhrady, je tu obdobie bohaté na čerstvé plody.
Kedy inokedy, ak nie teraz! Sezóna reďkovky je práve v týchto mesiacoch a vy by ste ju určite nemali obchádzať.
Reďkovka je bohatým zdrojom vitamínu C, ochrancom našej imunity a dôležitého antioxidantu, ktorý chráni bunky ľudského tela pred voľnými radikálmi.