Ocot má v našej kuchyni dlhú tradíciu a veľmi často sa používa na dochucovanie rozmanitých jedál.
Počítate kalórie? Pri týchto potravinách sa báť nemusíte. Aj tu však platí - všetko s mierou.
Obdobie šalátov prináša do našej kuchyne zdravé a ľahko stráviteľné jedlá. Čo by ste však o šalátoch mali vedieť?
Existuje prísada, vďaka ktorej bude váš šalát oveľa lepší! Inšpirujte sa s nami!
Špargľa je jednou z chutných a zdravých potravín, ktorých sezóna sa práve začína. Pripraviť si ju môžete na viacero spôsobov.
Avokádo, rukola a paradajky - pripravte si chutný šalát.
Kuchynské experimentovanie láka mnoho fajnšmekrov a nadšencov varenia. Poznali ste aj nasledovné triky?
Klasikou slovenského vianočného stola je zemiakový šalát, ktorého príprava a výsledná podoba majú nespočetné množstvo variantov.
Šalát. Tušíme, že je zdravý, nízkokalorický, plný vody, skrátka - oplatí sa ho jesť. Aká je pravda?
Steaky sa už udomácnili aj v slovenských kuchyniach, ale zväčša k nim podávame stále výrazné a často ťažšie stráviteľné prílohy.
Príroda nám dala dostatok možností, ako byť krásnou, zdravou a šťastnou. Len sa jej nesmieme otočiť chrbtom.
Veľa sa toho hovorí o raňajkách, ktoré sa neoplatí vynechať. O večeri zas vieme, že by mala byť ako pre žobráka.
Posádka ISS prvýkrát ochutnala listy rímskeho šalátu vypestovaného na obežnej dráhe. Zelenina vyrástla za cieľom skúmať biologické procesy v beztiažovom stave.
Letné osvieženie na vašom tanieri!
Šaláty so zeleninou a s ovocím sú samozrejmou súčasťou letnej kuchárskej sezóny.
Ľahké a nízkokalorické jedlo ako stvorené na horúce dni.
Obed si vychutnajte, ale týmto chybám sa vyhnite!
Slovenská moderátorka Soňa Müllerová nemá rada ťažké pokrmy.
Pripravte si chutný šalát, ktorý vám dodá vitamíny a zároveň zasýti.
Šalát pripravíte za pár minút a chutí výborne.