Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, je cítiť leto na tanieri.
Čas špargle je v plnom prúde. Pochutnajte si na nej v kombinácii s cenakom a parmezánom. Jednoduchý recept určite zvládnete.
Jedli ste špargľu a váš moč smrdí tak zvláštne, príliš odporne? Pýtate sa prečo? Tu je odpoveď.
Špargľa nám dáva znamenie, že aj v kuchyni definitívne zavládla jar.
Špargľa má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií a ako tvrdil uý aj Hippokrates, rôznorodé liečivé účinky.
Začala sa sezóna jarnej zeleniny, teda aj čoraz populárnejšej špargle. Niekto so špargľou ešte neprišiel do styku, iný ju varí denne.
Špargľa je jednou z chutných a zdravých potravín, ktorých sezóna sa práve začína. Pripraviť si ju môžete na viacero spôsobov.
Chutnú špargľu si môžete pripraviť na veľa spôsobov. Vyskúšajte nový recept.
Pripravte si chutný jarný obed so špargľou.
Poradíme vám, ako pripravovať menej tradičné druhy jarnej zeleniny.
Po dlhom zimnom období, keď napriek ponuke hypermarketov organizmu predsa len chýba čerstvá zelenina z vlastnej záhrady, je tu obdobie bohaté na čerstvé plody.
Rozoznávame tri druhy špargle: zelenú, bielu a fialovú. Ktorá je najjemnejšia?
Šalát pripravíte za pár minút a chutí výborne.
Jarná sezóna v záhrade doslova láka k ochutnávaniu takých dobrôt ako je mladá cibuľka, šalát či jarný hrášok.
Chutná špargľa má v kuchyni svoje miesto, čo s ňou, ak ju prinesiete domov z obchodu?
Špargľa je skutočnou studnicou mnohých prospešných vitamínov, stopových prvkov a látok s blahodarným vplyvom na zdravie.
Jar prináša túto zdravú pochúťku, neprešvihnite jej čas.