Nevľúdne počasie, lockdown a ešte aj médiá na nás chrlia samé jóbovky. Čo nám ale nikto nezoberie, to je možnosť pripraviť si doma chutné jedlo a skrášliť si deň malým pohostením.
Dovaríte cestoviny a následne ich z hrnca spolu s vodou prelievate cez sitko, aby sa zbavili vody?
Zvyčajne ho konzumujeme práve v čase jesene a jari, keď naše telo čelí zvýšenému náporu vírusov.
Patrí medzi najznámejšie slovenské herečky a stálice televíznej obrazovky. Kamila Magálová oslavuje okrúhle jubileum!
Patrí medzi najslávnejšie ruské krásky modelingovej brandže. Natalia Vodianova je neustále v centre pozornosti.
Po desaťročiach používania "slnečnicovej" či "repkovej" klasiky obohatili domácu kuchyňu aj iné oleje.
Letnou nástrahou, ktorá môže spôsobiť zdravotné komplikácie, je salmonelóza.
Rýchle a chutné! Aj preto sa cestoviny na mnoho spôsobov objavujú na našom tanieri tak často.
Leto je plné príjemných večerných posedení na terase či v záhrade. Tu sú tipy, ktoré vám, ako hostiteľke, pomôžu.
Svet ju pozná ako herečku a v posledných rokoch ako úspešnú speváčku. Ale Selena Gomez sa rozhodla ukázať celkom novú podobu.
Aj tí najväčší odporcovia kuchynského experimentovania možno v posledných týždňoch zvážili svoj postoj.
V kuchyni sa stále dá nájsť spôsob, ako čo-to vylepšiť a suroviny použiť aj tak, ako nie sme zvyknutí. Dokonca aj slanú vodu po cestovinách.
Vymeniť sedadlo na bicykli, vyčistiť škvrny na koberci či dezinfikovať športové potreby - to všetko môžete robiť dôkladne a bez zhonu.
Varenie s deťmi nie je jednoduché. Príprava a následné upratovanie potom, čo drobné ruky všade rozsypú práškový cukor, si žiadajú trpezlivosť.
Taliansky šéfkuchár Enrico Bartolini sa len pár dní pred príchodom do Tatier dočkal dvoch nových michelinských hviezd.
Niet nad chutný a osviežujúci melón v horúcich letných dňoch.
Keďže sú vody rôzne – sladké, slané, stojaté, zurčiace, s rôznymi rastlinami a živočíchmi – nuž aj ryby majú storaké chute.
Máte radi ryby? A radi ich aj pripravujete? S pár trikmi to určite bude jednoduchšie.
Pivo je symbolom lahodného osviežujúceho nápoja, lenže aj stimulujúca súčasť mnohých pokrmov.
Dobré pivo sa už oddávna snúbi s dobrým jedlom, aj keď my tento dvojitý gurmánsky zážitok objavujeme až teraz.