Ktoré potraviny a cvičenia fungujú proti vysokému krvnému tlaku a mozgovej príhode? Čo pomáha znižovať cholesterol?
Sú nielen chutným "snackom", ale majú aj veľké množstvo zdravotných benefitov pre naše telo.
Vyhýbať by ste sa nemali potravinám, ktoré pôsobia protizápalovo a znižujú priebeh ochorenia.
Konzumáciou ananásu možno posilniť imunitný systém, vybudovať silné kosti aj podporiť trávenie.
Pre mnohé ženy to bolo najprv nepredstaviteľné, ale uplynulé mesiace a popularita trendu "no make-up" zmenila možno ich názor.
Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, zistil, že vo výrobkoch predávaných v obchodoch sú škodlivé látky.
Pre americkú herečku a modelku Dakotu Johnsonovú má spánok tú najväčšiu prioritu.
Nielen na Slovensku, ale aj vo Francúzsku patrí medzi obdivované celebrity.
Zlepšite svoje fyzické aj psychické zdravie pomocou jednoduchých krokov.
Ohroziť zdravie starších ľudí môžu všetky udalosti, ktoré im spôsobia úzkosť a šok. Dokazuje to aj nedávny prípad talianskej seniorky, ktorá zomrela potom, ako otvorila účet za vodu v sume 15 000 eur.
S blížiacim sa sviatočným obdobím môžeme čeliť problémom s pečeňou. Tým najčastejším je hromadenie tuku v pečeni.
Patrí asi do každého jedla, výskum ale naznačuje, že starší ľudia sú náchylnejší na škodlivé účinky vysokého príjmu tejto v kuchyni zrejme najvyužívanejšej ingrediencie.
Náš organizmus je náchylnejší na ochorenie a zdravej stravy si doprajeme menej, než v lete.
V košíkoch sa najčastejšie objavuje vitamín C, colostrum, selén a zinok.
Držíte deti v striktnej vzdialenosti od dotyku akéhokoľvek psa? Zvážte, či pre ne robíte dobre.
Škorica, toto obľúbené korenie, nielenže dodáva vôňu a chuť jedlám, ale má aj množstvo pozitívnych účinkov na naše zdravie.
Štát sa o bývalých reprezentantov vôbec nezaujíma.
Zeler je zelenina, ktorá má mnoho zdravotných výhod a je obľúbená pre svoje vynikajúce vlastnosti.
Problémy so spánkom vníma už vysoká časť populácie. Dôvodom však nemusí byť len stres, ale aj strava.
Pripravuje sa veľmi jednoducho a to tak, že danú bylinu alebo zmes nezalejeme horúcou vodou ale studenou a necháme bylinky macerovať.